Óvodai beiratkozás

Tisztelt Szülők! Az óvodai beiratkozással kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adom. Jó egészséget kívánva: Pekár Zita intézményvezető

Óvodai beiratkozás

Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztere által kiadott 7/2020 (III.25.) EMMI határozatra hivatkozva a 2020/21. nevelési évre a beiratkozás a következőképpen történik:

Automatikus felvételre kerül 2020. április 21-ig a Környei Vackor Óvoda és Bölcsődébe az a gyermek, aki

  • Környére vagy Környe község közigazgatási területéhez tartozó települések valamelyikére van bejelentve
  • 2020. augusztus 31-ig betölti a 3. életévét
  • Környén (vagy Környe község közigazgatási területéhez tartozó települések valamelyikén) lakik, és nem érkezett olyan jelzés, hogy másik óvodába iratkozik be.

A 3 állítás mindegyikének teljesülnie kell az automatikus felvételhez! A gyermek okmányait az első óvodai nevelési napon kell majd a szülőnek bemutatnia!

Automatikus felvétel esetén elvileg a szülőnek nincs további teendője. Azonban szeretnénk kérni Önöket, hogy lehetőség szerint Óvodai felvételi űrlapunkat legyenek szívesek kitölteni!

(Abban az esetben, ha mindhárom feltétel teljesül, de nem óvodánkba szeretnék gyermeküket íratni, mindenképpen jelezzék az intézményvezetőnek telefonon vagy e-mailben! Ellenkező esetben a gyermek felvételére sor kerül intézményünkben.)

 

Azon gyermekek szüleinek, akik 2020. szeptember 1. és 2020. november 30. között töltik a 3. életévüket a következő a teendőjük:

  • A gyermek nem óvodaköteles, tehát nem kötelező az óvodát megkezdeni, azonban lehetősége van rá. Ha szeretné a 2020/2021. nevelési évtől az óvodai ellátást igénybe venni, be kell iratkoznia az intézménybe.
  • A szabad férőhelyek függvényében azt a gyermeket tudjuk felvenni, aki életvitelszerűen Környén vagy Környe község közigazgatási területéhez tartozó települések valamelyikén tartózkodik, és ezt lakcímkártyával tudja bizonyítani.
  • Kérjük, feltétlenül töltsék ki az Óvodai felvételi űrlapot (e-mailben kérjük benyújtani 2020. április 15-ig)!

Óvodai felvételi űrlap elérhetősége: - e-mail-ben igényelhető a kornyevackor@gmail.com címen

-letölthető az óvoda facebook oldaláról (Óvoda Vackor)   https://www.facebook.com/ovodabolcsode.kornyeivackor

  -letölthető az óvoda honlapjáról: http://vackorovoda.kornye.hu/

 

A felvétellel kapcsolatos további kérdésekre telefonon (34/473-089), illetve e-mailben (kornyevackor@gmail.com) tudunk válaszolni!

A felvételről a szülő határozatot fog kapni.

Vackor Óvoda

Karbantartás

Hamarosan újra elérhetőek leszünk!
vackorovi@freemail.hu